Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Psychologickú terapiu môžete od apríla v Nemocnici AGEL Zvolen absolvovať aj on-line

4.4.2023

Náročné obdobie v práci, problémy v rodine, ale aj zásah choroby do života občas dostanú ľudí do situácií, kedy si nevedia pomôcť sami. Už dávno nie je hanbou vyhľadať pomoc psychológa, ktorý pomôže ustáť a často i prekonať náročné životné obdobie. Ambulancia klinickej psychológie Nemocnice AGEL Zvolen najnovšie prichádza aj s možnosťou on-line terapie.

„On-line terapie sú určené pre ľudí, ktorí sa nemôžu z nejakých dôvodov dostaviť osobne. Sú buď vzdialení alebo majú nejaké ochorenie a potrebujú napríklad krízovú intervenciu alebo s niekým zdieľať svoje pocity, starosti,“ vysvetľuje klinická psychologička Mgr. Silvia Mamoňová Lorencovičová, ktorá bude tieto terapie viesť. Cena individuálnej on-line terapie je 40 € a k dispozícii je od 1. apríla.

Na terapiu bude možné objednať sa telefonicky prostredníctvom klientskeho centra na čísle 045/520 11 11, pričom termín bude pridelený do 5 dní. Pre objednanie je potrebné mať poruke dôležité údaje – telefonický kontakt, e-mailovú adresu a číslo poistenca osoby, ktorú objednávate. Po ukončení hovoru dostane záujemca na svoj e-mail postup inštalácie aplikácie Teams. Po úhrade poplatku a jeho zaúčtovaní mu bude zaslaný aj prelink, s ktorým sa k terapii prostredníctvom aplikácie Teams v termíne jej konania pripojí.

On-line psychologická terapia je moderný postup, ktorý do praxe zavádza stále viac ambulancií. Vychádza sa tak v ústrety nielen ľuďom, ktorí sú odcestovaní alebo sa kvôli chorobe nemôžu dostaviť osobne, ale aj tým, ktorí bojujú so strachom alebo hanbou z prvej návštevy ambulancie klinickej psychológie. On-line terapia tak pre nich môže predstavovať prvý krok na ceste k zlepšeniu kvality života bez toho, aby museli opustiť svoju komfortnú zónu.   

Späť