Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Zvolenská nemocnica dnes sprístupnila vynovený vchod do Polikliniky

5.12.2022

Nemocnica AGEL Zvolen pripravila pekný mikulášsky darček pre svojich pacientov. Presne dnes bol opätovne sprístupnený hlavný vstup do budovy Polikliniky, ktorého rekonštrukcia sa realizovala od júla tohto roku. Práce sa podarilo dokončiť presne podľa odsúhlaseného harmonogramu výstavby.

Práce na vstupe do Polikliniky a priestorov suterénu prebiehali  za plnej prevádzky, boli rozdelené do dvoch fáz s rôznym stupňom obmedzenia pre pacientov, verejnosť či obchodných partnerov. ,,Som veľmi rada, že sme pre našich pacientov, návštevníkov, ale aj zamestnancov pripravili tento milý mikulášsky darček. Jeho výsledkom je významné zvýšenie komfortu, modernejšie priestory s ich praktickejším využitím. Verím, že pacienti to ocenia rovnako, ako všetky naše zásadné zmeny a novinky, ktoré sme pre nich v tomto roku pripravili a veľmi pekne všetkým ďakujem za trpezlivosť a pochopenie,“ uviedla riaditeľka Nemocnice AGEL Zvolen Ing. Ľudmila Veselá.

V priebehu mesiaca november práce na novom vchode finišovali. Bolo vybudované nové kanalizačné potrubie v profile pôvodného chodníka a jeho následná obnova s použitím zámkovej dlažby, pokračovali hydroizolačné práce na objekte a došlo k navezeniu materiálu potrebného k terénnym úpravám na nespevnených častiach. ,, Práce budú pokračovať aj ďalej  v okrajových častiach vstupu a v suteréne budovy,  konkrétne vybudovaním nového schodiska z parkoviska, pokládkou zámkovej dlažby a na vonkajších terénnych úpravách. Predpokladaný termín ukončenia všetkých vonkajších stavebných prác je do konca mesiaca december,“ upresnil vedúci technického úseku zvolenskej nemocnice Vladimír Čaňo. Celá rekonštrukcia, ktorú nemocnica realizuje vlastnými investíciami zohľadňuje, aby Poliklinika bola bezbariérovo prístupná.

 

Späť