Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Zvolenská nemocnica ponúka nadštandardnú službu pacientom. Vyšetrenie MR rýchlo a až do večera

9.11.2022

Mať jedno z najžiadanejších vyšetrení rýchlo a v čase, ktorý vyhovuje pacientovi. To bola hlavná myšlienka pri rozhodnutí vedenia Nemocnice AGEL Zvolen vyjsť v ústrety pacientom s úplnou novinkou v rámci vyšetrení magnetickou rezonanciou. Od 15. novembra majú indikovaní pacienti možnosť objednať sa na MR vyšetrenie dvakrát do týždňa až do 19. hodiny večer.

Nemocnica AGEL Zvolen od 15. novembra zavádza možnosť objednať sa na magnetickú rezonanciu mimo oficiálnej pracovnej doby tohto pracoviska, vždy v utorok a vo štvrtok od 14 do 19 hodiny. Objednať sa bude možné jednoducho v call centre nemocnice na telefonickom čísle 045 5201 111 alebo 245. Call centrum je v prevádzke každý pracovný deň v čase od 7,00 do 15,30.

,,V dnešnej dobe, kedy sa na vyšetrenie magnetickou rezonanciou čaká rádovo v mesiacoch a včasná realizácia indikovaných vyšetrení v rámci kvalitnej diagnostiky ochorení je dôležitá aj z časového hľadiska, som rada, že sa nám podarilo zaviesť službu, ktorá vyhovie potrebám pacientov. Zároveň vyjdeme v ústrety pracujúcim, ktorí kvôli vyšetreniu nemusia žiadať o pracovné voľno a možnosť absolvovať vyšetrenie popoludní či večer privítajú. Našou úlohou bolo zabezpečiť zdravotný personál a služby, aby pacienti mohli komfortne využiť túto novinku,“ uviedla riaditeľka Nemocnice AGEL Zvolen Ing. Ľudmila Veselá.

V tejto chvíli je objednanie takmer bez čakania. Snahou nemocnice je, aby pacient absolvoval svoje vyšetrenie v čo najkratšom čase. ,,Veríme, že pacienti ocenia, že nemusia chodiť ani inam, ani čakať niekoľko mesiacov,“ dodala riaditeľka nemocnice. U uvedených časoch v utorky a štvrtky sa bude realizovať len natívne MR vyšetrenie, to znamená také, kde nie je potrebné podať kontrastnú látku. Všetky informácie o možnosti vyšetrenia v  rámci týchto extra termínov poskytnú pracovníci call centra na vyššie uvedených telefónnych číslach. Všetci pacienti musia mať odporúčanie od svojho ošetrujúceho lekára na MR vyšetrenie.

Späť