Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Zvolenská nemocnica povolila návštevy pacientov

25.4.2022

Nemocnica AGEL Zvolen od 22. apríla 2022 povolila návštevy pacientov. Toto rozhodnutie, ktoré s malými prestávkami platilo takmer dva roky, súvisí so zlepšenou epidemiologickou situáciou a novou vyhláškou Úradu verejného zdravotníctva. Uvedené povolenie sa netýka pacientov na covidovom oddelení.

Príbuzní či známi, ktorí prídu pacientov do nemocnice navštíviť, nesmú mať príznaky COVID-19 a nesmú mať ošetrujúcim lekárom nariadenú domácu izoláciu a liečbu. Pri návšteve v nemocnici musia použiť respirátor FFP2 alebo FFP3.

Návštevné hodiny sú v Nemocnici AGEL Zvolen každý pracovný deň v čase od 14. do 17. hodiny, rovnako aj počas víkendov. Vo výnimočných prípadoch je možné stanoviť aj termín návštevy v inom čase, je to však na rozhodnutí príslušného primára oddelenia. 

Nemocnica tiež povoľuje návštevy na Gynekologicko-pôrodníckom oddelení a tiež prítomnosť otca pri pôrode, vyžaduje sa však antigénový test nie starší ako 24 hodín.

Späť