Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Zvolenská nemocnica kvôli covidu operácie neodkladá. Každý, kto potrebuje operačný zákrok, ho môže v nemocnici podstúpiť

14.10.2021

Nemocnica AGEL Zvolen všetky plánované operácie realizuje podľa plánu a tretia vlna pandémie zatiaľ nie je dôvodom, aby boli tiet zákroky odkladané. Pacienti sa teda nemusia báť, že by operačný úkon museli absolvovať neskôr alebo v inej nemocnici. V plnom rozsahu poskytuje nemocnica zdravotnú starostlivosť nemocnica aj v ambulanciách a na oddeleniach. Každý z pacientov, ktorý prichádza na plánovanú hospitalizáciu musí mať v rámci prevencie proti koronavírusu platný RT-PCR test.

Pacienti sa nemusia báť do nemocnice prísť, stále môžu na zvolenskú nemocnicu obrátiť so svojím zdravotným problém, každý pacient dostane plnohodnotnú zdravotnú starostlivosť a bude mu poskytnutý taký liečebný úkon na aký má nárok a aký bude potrebný. „Pacienti sa môžu s dôverou obrátiť na naše odborné ambulancie kvôli vyšetreniu, posúdeniu zdravotného stavu a zmanažovaniu operačnej liečby, ak bude potrebná,“ povedala riaditeľka Nemocnice AGEL Zvolen Ing. Ľudmila Veselá.

Pre porovnanie, v roku 2020 bolo do konca septembra uskutočnených 945 plánovaných a 1241 akútnych operácií. K tomuto počtu ešte treba pripočítať 397 operačných úkonov počas bežných služieb lekárov. V tomto roku za rovnaké obdobie zvolenskí zdravotníci zrealizovali 890 plánovaných operácií, 1297 akútnych operácií a 393 v službách  lekárov. Zdravotnícky personál je aj v najbližších týždňoch pripravení prijímať pacientov a plnohodnotne sa venovať aj tým, u ktorých je operačný zákrok potrebný.  Nemocnica má zmluvy so všetkými zdravotnými poisťovňami.

V súvislosti s aktuálnou pandemickou situáciou v Nemocnici AGEL Zvolen stále platí zákaz návštev pacientov. 

Späť