Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Zvolenská nemocnica umožňuje návštevy pacientov, vyžaduje však preventívne protiepidemické opatrenia

20.8.2021

Nemocnica AGEL Zvolen umožňuje aj v súčasnosti návštevy pacienta v nemocnici. Hoci zatiaľ je pandemická situácia v nemocnici priaznivá a už dlhší čas nemali hospitalizovaného pacienta s koronavírusom, aby tento stav vydržal čo najdlhšie, je potrebné riadiť sa preventívnymi protiepidemickými opatreniami.

„Návštevy v našej nemocnici sú na lôžkových oddeleniach povolené v čase návštevných hodín, a to v pondelok až nedeľu v čase od 14,00 do 17,00. Každý návštevník je povinný pri vstupe na oddelenie prejsť triedením, podstúpiť meranie teploty, odobratie anamnézy a vypísanie Prehlásenia tretej strany, ktoré odovzdá sestre na oddelení a tvorí súčasť zdravotnej dokumentácie pacienta,“ vysvetľuje riaditeľka Nemocnice AGEL Ing. Ľudmila Veselá. „Prosíme všetkých, aby pravdivo informovali o svojom zdravotnom stave, uvádzali možné príznaky akútneho respiračného ochorenia alebo podozrenia nákazy COVID-19 a neohrozovali tak zdravie našich pacientov a zamestnancov nemocnice aj vzhľadom na možný príchod tretej vlny pandémie,“ uviedla Ľ. Veselá.

V prípade zistenia telesnej teploty nad 37,0 °C a pri príznakoch akútneho respiračného ochorenia je návštevník povinný bezodkladne opustiť nemocnicu a kontaktovať svojho všeobecného lekára.

Priamo na pracovisku je návštevník povinný dodržiavať všetky pokyny personálu týkajúce sa, hygienicko-epidemiologického režimu a pohybu po pracovisku. Rovnako musí návštevník mať osobné ochranné pomôcky, dodržiavať čas a dĺžku návštevy.

Späť