Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Zvolenská nemocnica bude mať nové oddelenie algeziológie

19.7.2021

V Nemocnici AGEL Zvolen pribudne oddelenie algeziológie. Približne do dvoch mesiacov by mali byť hotové rekonštrukčné práce v detskom pavilóne, kde na prvom poschodí vznikne oddelenie pre pacientov, ktorí trpia bolesťou.

Nemocnica AGEL Zvolen algeziologickú ambulanciu prevádzkuje už niekoľko rokov a zaoberá sa riešením akútnej, chronickej a onkologickej bolesti. Poskytuje komplexnú diagnostiku, prevenciu a racionálnu liečbu tých bolestivých syndrómov, ktoré nereagujú na zaužívané liečebné postupy a pretrvávajú napriek odstráneniu príčiny, alebo sú dôsledkom v súčasnosti nevyliečiteľných ochorení.

Nové oddelenie, ktoré nadviaže na už existujúcu ambulanciu, poskytne pacientom s chronickými bolesťami možnosť byť hospitalizovaní a riešiť svoje zdravotné problémy pod dohľadom lekárov aj na lôžku. Rekonštrukcia nemocničných priestorov na nové oddelenie bude stáť približne 35 000 EUR bez DPH a vďaka nej vznikne 10 algeziologických  lôžok. „Hlavným motívom a cieľom nového algeziologického oddelenia je nielen odstrániť alebo zmierniť bolesť ako takú, ale hlavne zlepšiť kvalitu života našich pacientov,“ povedala námestníčka pre ošetrovateľstvo Nemocnice AGEL Zvolen, Mgr. Stanislava Píšová.

Späť