Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Nemocnica AGEL Zvolen posilnila triáž pri vstupe do nemocnice. Zdravotníkom pomáhajú aj príslušníci Ozbrojených síl

19.10.2020

Súčasťou Nemocnice AGEL Zvolen sú od dnes, 19. októbra 2020, vzhľadom na súčasnú epidemiologickú situáciu, aj vojaci Ozbrojených síl SR. Tí sú nemocnici nápomocní aj tým, že do nemocnice nepustia nikoho so zvýšenou teplotou. V Nemocnici AGEL Krupina je taktiež jeden príslušník armády, ktorý vykonáva rovnakú činnosť.

Uniformovaní vojaci pomáhajú pri vstupe do nemocnice kvôli rýchlemu, bezproblémovému a predovšetkým  bezpečnému usmerneniu pacientov, ktorí prichádzajú do zvolenskej nemocnice. Spolu je v Nemocnici AGEL Zvolen 9 vojakov. V spoločnom pavilóne sú štyria, v poliklinike sú traja a dvaja vykonávajú administratívnu činnosť.

„Využili sme ponuku Ministerstva obrany a požiadali o pomoc Ozbrojené sily SR. Sme veľmi príjemne prekvapení, že našej požiadavke bolo vyhovené v plnom rozsahu a dnes sme v nemocnici privítali 10 príslušníkov Ozbrojených síl. Pomáhajú nám s triedením pacientov v objektoch vo Zvolene aj v Krupine, v priestoroch Polikliniky dohliadajú na dodržiavanie odstupov v čakárňach, tiež s administratívnymi činnosťami v mikrobiologickom laboratóriu a na odberovom mieste. Veľmi si túto pomoc vážime a veríme, že ju pozitívne budú vnímať aj naši pacienti,“ povedala riaditeľka Nemocnice AGEL Zvolen, Ing. Ľudmila Veselá, MBA. 

Príslušníci armády sú aj zárukou pomoci v prípade nepredvídaných situácií.

Nemocnica AGEL Zvolen napriek epidemiologickej situácii neruší plánované operácie. Naďalej však platí prísny zákaz návštev.

Späť