Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Zvolenská nemocnica dostala stovky plienok

18.9.2020

Aj napriek tomu, že je tento rok kvôli pandemickej situácii náročnejší a hektickejší, sú ľudia a občianske združenia ochotní si pomáhať. Dôkazom toho je dar od Nadácie Križovatka, ktorá nezištne venovala Nemocnici AGEL Zvolen takmer 370 plienok.

Plienky Pampers od nadácie putovali priamo na oddelenie, kde sú tí najmenší pacienti. Dodané boli plienky dvoch veľkostí, od 1-2,5 kilogramu a od 2-5 kilogramov. Vedenie nemocnice aj personál novorodeneckého oddelenia tento dar veľmi oceňujú. „Za celé oddelenie ďakujeme Nadácii Križovatka za vecný dar, pomoc a podporu. Je úžasné a milé, že aj v tak uponáhľanej dobe sa myslí na najmenších. Plienky sú super darom na prvé dni strávené v pôrodnici,“ hovorí Miroslava Budová, manažérka dennej zmeny gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Nemocnice AGEL Zvolen.

Pôrodnica vo zvolenskej nemocnici patrí v regióne banskobystrického samosprávneho kraja k  pôrodniciam s najvyššou pôrodnosťou. Vedenie nemocnice neustále hľadá prostriedky na udržanie a zvýšenie komfortu a bezpečnosti mamičiek a ich detí. V uplynulých dvoch rokoch tak do rekonštrukcie lôžkových jednotiek, ako aj ambulantných a prevádzkových priestorov investovala takmer 650 tisíc eur. ,,Jednou z našich priorít je neustále zvyšovanie štandardu poskytovaných služieb a komfortu pre mamičky, k tomu prispela aj kompletná rekonštrukcia lôžkového oddelenia,“ hovorí riaditeľka Nemocnice AGEL Zvolen Ing. Ľudmila Veselá, MBA.

Späť