Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Zvolenská nemocnica rozširuje online objednávanie pacientov. Do siete pribudli ďalšie ambulancie.

25.8.2020

Nemocnica AGEL Zvolen v rámci zvyšovania kvality svojich služieb a zavádzania moderných metód komunikácie s pacientom rozšírila online objednávanie pre pacientov o ďalšie ambulancie. Od augusta 2020 je možné sa online objednať aj na ambulanciu vnútorného lekárstva, obe gynekologické ambulancie, neurologickú ambulanciu a ortopedickú ambulanciu. O pár dní pribudne aj ambulancia HTO a algeziologická ambulancia. Projekt pohodlného a rýchleho objednávania teda funguje celkovo už v desiatich ambulanciách nemocnice.

Službu online objednávania spustili vo zvolenskej nemocnici v novembri 2019 a je dostupná zdarma na webovej adrese objednatvysetrenie.sk. Portál prevádzkuje Banskobystrický samosprávny kraj. Na webe je možné si vybrať deň a čas, kedy má pacient záujem lekára navštíviť.  Nemocnica vyšla v ústrety aj menej technicky zdatným pacientom, ktorým s objednaním pomôže recepcia v budove polikliniky.

,,Online systém objednávania funguje aj na otorinolaryngologickej, gastroenterologickej a infektologickej ambulancii a máme ambíciu do budúcna zoznam našich ambulancií, zapojených do online objednávania rozširovať, rovnako aj rozsah objednávacích časov. Vychádzame tak v ústrety požiadavkám našich pacientov, je to moderný trend aj v rámci zdravotníckych zariadení. Naši pacienti sú z pomerne širokej spádovej oblasti a táto forma im prinesie len výhody, predovšetkým ušetrí čas,“ uviedla riaditeľka Nemocnice AGEL Zvolen Ľudmila Veselá.

Samotní pacienti od začiatku projektu možnosť online objednávania privítali a naplno ju využívajú.  Jeho veľkou výhodou je, že pacientovi príde pred vyšetrením na email pripomienka, aby na svoje vyšetrenie nezabudol a rovnakou cestou, akou sa na objednanie objednal, ho vie v prípade potreby aj zrušiť.

Späť