Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

V Nemocnici AGEL Zvolen zmenili odberové pracovisko na testovanie koronavírusu

6.7.2020

Nemocnica AGEL Zvolen v týchto dňoch zrealizovala viaceré organizačné zmeny súvisiace s odberovým pracoviskom na odbery vzoriek pre testy na koronavírus COVID-19 a s chodom Infektologickej ambulancie.

,,Odberové pracovisko, kde sa vykonávajú testy pre pacientov a samoplatcov na prítomnosť koronavírusu, sa sťahuje z priestorov Infektologickej ambulancie do vedľajšieho priestoru, ktorý si pacienti pamätajú ako bývalú ortopedickú ambulanciu,“ informuje Ing. Ľudmila Veselá, riaditeľka Nemocnice AGEL Zvolen. Na tomto pracovisku sa budú vykonávať výtery z úst a nosa na vyšetrenie  PCR metódou. Samoplatcovia si vyšetrenie na COVID-19 môžu naďalej objednať prostrednítvom webového portálu www.agellab.sk za cenu 65,- Eur, telefonický kontakt na odberové pracovisko je tiež nový - 045/5201 131. „Po novom sa na tomto pracovisku budú robiť aj sérologické vyšetrenia na prítomnosť protilátok IgM a IgG špecifických pre ochorenie COVID-19. V prípade záujmu zo strany samoplatcov je možné toto vyšetrenie si tiež objednať na www.agellab.sk za cenu 19,- Eur,“ vysvetľuje riaditeľka zvolenskej nemocnice. Tieto vyšetrenia sa doposiaľ realizovali v priestoroch Pneumologickej a ftizeologickej ambulancie. Infektologická ambulancia sa vrátila do svojich pôvodných priestorov, kde ordinuje MUDr. Lužinský.

Novinkou vo zvolenskej nemocnici je, že Ortopedickú ambulanciu MUDr. Kašubovej prevádzkuje od 1. júla pod Nemocnica AGEL Zvolen a ambulanciu pacienti po novom nájdu v priestoroch detského pavilónu veďľa chirurgickej ambulancie. 

Späť