Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Nemocnica Zvolen opätovne povolila návštevy príbuzných u pacientov

4.6.2020

Nemocnica Zvolen, člen skupiny AGEL, vzhľadom na priaznivý vývoj epidemiologickej situácie v súvislosti s pandémiou koronavírusu opätovne povolila návštevy príbuzných u pacientov, ktorí sú v nemocnici hospitalizovaní. Platia však pri nich určité obmedzenia. Zákaz návštev trval od 6. marca 2020.

Pacienti sa môžu tešiť na návštevy svojich príbuzných v bežných návštevných hodinách, teda denne od 14,00 do 17,00 hodiny. Musia však dodržať stanovené pravidlá. ,,Pacienta môžu navštíviť pri jednej návšteve maximálne dve osoby, výnimku môže povoliť primár príslušného oddelenia, napríklad u pacienta v terminálnom štádiu ochorenia. Osoby, ktoré prichádzajú na návštevu, musia mať ochranné rúško, musia absolvovať triáž pri vstupe do pavilónov, vydezinfikovať si ruky alkoholovým dezinfekčným prostriedkom a vypísať anamnestický dotazník,“ uviedla riaditeľka Nemocnice Zvolen Ing. Ľudmila Veselá.

Rovnako sú povolené aj návštevy na lôžkových oddeleniach v Nemocnici Krupina, ktorá je vysunutým pracoviskom Nemocnice Zvolen.

Späť