Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Zvolenská nemocnica spustila online objednávanie pacientov

29.11.2019

Nemocnica Zvolen, člen skupiny AGEL, v rámci zvyšovania kvality svojich služieb, spustila online objednávanie pre pacientov. Projekt pohodlného a rýchleho objednávania zatiaľ funguje v troch ambulanciách. Nemocnica má tiež novú recepciu.

Služba online objednávania je dostupná zdarma na webovej adrese www.objednatvysetrenie.sk. Portál prevádzkuje Banskobystrický samosprávny kraj. Na webe je možné si vybrať deň a čas, kedy má pacient záujem lekára navštíviť.  

,,Zatiaľ sme online systém objednávania zaviedli na otorinolaryngologickej, gastroenterologickej a infektologickej ambulancii. Do budúcna budeme zoznam ambulancií, zapojených do online objednávania rozširovať. Je to trend komunikovať aj v rámci zdravotníckych zariadení online a Nemocnica Zvolen vychádza v ústrety požiadavkám svojich pacientov“, uviedol riaditeľ nemocnice Ján Belanský.

Nemocnica má aj ďalšie novinky. Svoju prevádzku tu začala novovybudovaná recepcia. Je v nej vytvorený nový priestor pre informátorku a zároveň spojovateľku, ktorá má možnosť návštevníkov nemocnice navigovať osobne, prípadne prepojiť hovory na jednotlivé ambulancie resp. oddelenia. Zároveň sem bola presťahovaná aj podateľňa a pokladňa, v rámci zlepšenia služieb je samozrejmosťou možnosť platiť v nemocnici kartou.

Späť