Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Mikuláš rozdával v Nemocnici Zvolen radosť aj darčeky

6.12.2018

Ako každý rok, ani tento krát Mikuláš nezabudol na svoju tradičnú návštevu a zavítal do Nemocnice Zvolen, ktorá je členom skupiny AGEL, aby rozdával úsmev, dobrú náladu a darčeky.

A nezabudol si priviesť aj niekoľkých pomocníkov, pretože darčekov bolo veľa. Ako prvú absolvoval návštevu u riaditeľa nemocnice. Ján Belanský privítal Mikuláša s anjelom a čertom veršovankou ako sa patrí a ten ho za to odmenil. Potom už Mikuláš pokračoval v tradičnej obchádzke oddelení. Najskôr prekvapil najmenších pacientov na detskom oddelení. Pretože boli všetky deti tento rok dobré, za odmenu dostali okrem sladkostí aj hračky pre potešenie. Mikuláš im zaželal skoré uzdravenie a ponáhľal sa rozveseliť aj ostatných pacientov na geriatrickom, internom, neurologickom, chirurgickom, gynekologicko-pôrodníckom oddelení a nezabudol sa pristaviť v Novej lekárni. Mnohí pacienti nezaostávali za deťmi a odrecitovali básničku, a niektorí dokonca zaspievali aj pekné pesničky. Mikuláš ich potešil ovocím alebo drobným darčekom.

„V rámci dobrej spolupráce s tunajšou Strednou zdravotnou školou pripravia študenti každý rok pre pacientov takéto pekné podujatie. Vieme, že okrem medicínskej terapie lieči aj úsmev a dobrá nálada, preto radi podporíme podobné aktivity" povedal riaditeľ nemocnice MUDr. Ján Belanský, MPH.

Nemocnica Zvolen je nemocnica všeobecného typu. Zdravotnú starostlivosť poskytuje na desiatich lôžkových oddeleniach, kde ročne hospitalizuje približne 17-tisíc pacientov najmä zo spádovej oblasti okresov Zvolen, Detva, Krupina.

 

 

Späť