Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Mamičky bezplatne využívajú nadštandardné izby

5.2.2018

V procese modernizácie pokračuje Nemocnica Zvolen, člen skupiny AGEL, potom, čo pristúpila k rekonštrukcii gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia. Do termínu ukončenia prác budú mamičky so svojimi novorodencami hospitalizované v moderných nadštandardných izbách.

Aby mamičky a ich deti nepociťovali diskomfort v čase rekonštrukčných prác, Nemocnica Zvolen spolu s vedením gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia našli riešenie. K dispozícii majú zdarma nadštandardné izby a tak okrem starostlivosti erudovaných odborníkov s empatickým prístupom, trávia mamičky čas po pôrode v príjemnom, novom prostredí. Režim prevádzky oddelenia je prispôsobený ich potrebám a potrebám novorodencov, návštevy sú neobmedzené.

 „Za posledné obdobie zaznamenávame nárast počtu pôrodov v našej pôrodnici, preto som rád, že vedenie nemocnice má snahu zvýšiť štandard a investovalo do rekonštrukcie priestorov nášho oddelenia. My sme urobili všetko preto, aby sme našli vyhovujúce riešenie, aby mamičky so svojimi deťmi neboli stresované priebehom stavebných prác, práve naopak, mamičky po pôrode si môžu zregenerovať svoj organizmus v peknom a útulnom prostredí a plne sa venovať svojim detičkám“ povedal primár gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia MUDr. Peter Molitoris.

„Máme ambíciu stále zlepšovať poskytované služby tak, aby boli naše pacientky spokojné a aby na svet priviedli svojich potomkov u nás“ uzavrel riaditeľ nemocnice MUDr. Ján Belanský, MPH.

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie je zamerané na starostlivosť o tehotné pacientky v priebehu tehotnosti, počas pôrodu a šestonedelia. Taktiež sa na  tomto oddelení hospitalizujú pacientky s komplikáciami vo včasnej tehotnosti. Na oddelení šestonedelia sú hospitalizované pacientky s rizikovým tehotenstvom a pacientky po pôrode, kde sú spolu s dieťaťom v tzv. systéme rooming-in. 

Späť