Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Rekonštrukcia nemocnice

17.11.2017

Zápočet nájomného spúšťa v nemocnici investície do obnovy objektov. Na čo všetko majú byť použité peniaze?

Predseda Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Marian Kotleba a zástupcovia spoločnosti Nemocnica Zvolen, podpísali v uplynulých dňoch dodatok k Nájomnej zmluve medzi BBSK a Nemocnicou Zvolen, týkajúci sa zvýšenia sumy započítateľných investícií do nehnuteľného majetku tvoriaceho predmet nájmu. Píše sa o tom v tlačovej správe, ktorú samosprávny kraj zverejnil na svojej internetovej stránke.

„Nový zápočet nájomného vo výške 300 000 eur už v najbližších dňoch zaistí spustenie obnovy nemocničných objektov, v rámci ktorej budú zrekonštruované operačné sály na chirurgickom oddelení a vstup do nemocnice, vybudované nové parkovacie plochy, upravené priestory vstupu do oddelenia anesteziológie a intenzívnej medicíny

a bude tiež zrevitalizovaný vonkajší areál nemocnice. Cena plánovaných investícií sa predbežne pohybuje v predpokladanej hodnote 610 000 eur,“ píše sa v tlačovej správe.

Rekonštrukcie majú pomôcť odstrániť najkritickejšie kapacitné a technické problémy nemocnice a majú prispieť k zvýšeniu štandardov a komfortu pacientov. V dlhodobom investičnom pláne nemocnice sú aj ďalšie rekonštrukcie, pričom najväčšiu položku predstavujú ďalšie dve etapy plánovanej komplexnej rekonštrukcie gynekologického oddelenia.
Späť