Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Symbolický šek

5.11.2017

OZ Slovenský šport dňa 24.10.2017 slávnostne odovzdal gynekologicko-pôrodníckemu oddeleniu symbolický šek vo výške 513,4 €

Dňa 24.10.2017 si MUDr. Peter Molitoris primár gynekologicko – pôrodníckeho oddelenia Nemocnice Zvolen a.s., člen skupiny AGEL prevzal symbolický šek vo výške 513,4 €. Tento šek mu prišla osobne odovzdať štatutárna zástupkyňa OZ Slovenský šport, Darina Hlaváčová.

 

OZ Slovenský šport v spolupráci s Mestským úradom vo Zvolene dňa 1.10.2017 zorganizovalo Olympiádu vo varení bryndzových pirohov. Výťažok z tejto milej akcie sa rozhodlo darovať gynekologicko-pôrodníckemu oddeleniu Nemocnice Zvolen.

24.10.2017 si symbolický šek vo výške 513,4 € prevzal z rúk štatutárnej zástupkyne

OZ Slovenský šport Dariny Hlaváčovej primár MUDr. Peter Molitoris spolu s vedúcou pôrodnou asistentkou Mgr. Katarínou Farbiakovou.

„Ja mám veľmi dobré skúsenosti s touto nemocnicou. Hlavne s gynekologicko-pôrodníckým oddelením, kde som porodila svoje dve deti. V podujatí plánujeme pokračovať a rozširovať ho aj do budúcna. Tento rok sa zúčastnilo päť družstiev. Dúfame, že budúci rok ich bude viacej a vyzbiera sa aj viacej peňazí.“ uviedla Darina Hlaváčová. Ďalej dodáva : „ Verím, že je to taká malá kvapka, ale že pomôže v mori.“

„Sme veľmi poctení iniciatívou  našej rodičky, ktorá si zachovala priazeň a rozhodla sa oceniť našu snahu. Vďaka tomuto finančnému daru by sme radi spríjemnili prostredie, v ktorom sa  naše pacientky pohybujú.“ Dodal primár MUDr. Peter Molitoris.

Minulý rok prebehlo na gynekologicko-pôrodníckom oddelení 1298 pôrodov. Tento rok zatiaľ 1030, to znamená viac ako 100 pôrodov za mesiac. Od roku 2016 Nemocnica Zvolen musela posilniť pohotovostné služby na tomto oddelení. Bolo potrebné postaviť dvoch lekárov do služby. Pred tým bol jeden lekár v službe a jeden na telefóne.

Nemocnica Zvolen, člen skupiny AGEL, ročne ošetrí desaťtisíce pacientov v  regióne, ktorý má takmer 150 000 obyvateľov. Spádovou oblasťou pre všetky typy poskytovanej zdravotnej starostlivosti sú prioritne okresy Zvolen, Detva a Krupina.

Späť