Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Zvolenská nemocnica presťahovala internú ambulanciu do nových priestorov

15.2.2017

Nemocnica Zvolen a.s., člen skupiny AGEL, včera 14.2.2017 presťahovala vyhľadávanú internú ambulanciu do nových, krajších priestorov. Všetky priestory ambulancie, vrátane čakárne, sú väčšie, svetlejšie takže pacientom a personálu poskytnú väčšie pohodlie.

"V nemocnici bola doteraz interná ambulancia v priestoroch polikliniky na druhom poschodí. Nakoľko je ambulancia príliš vyťažená, priestory pre pacientov a sestričky už boli stiesnené, čakáreň bola na chodbe, s malým počtom miest na sedenie a bez prístupu denného svetla. Nové priestory sa nachádzajú na prvom poschodí, sú svetlé, priestranné, veľké, novo vymaľované a s novým nábytkom. Rozhodli sme sa pre tento krok z dôvodu zvýšenia komfortu pre pacientov, ako aj pre zlepšenie pracovných podmienok pána doktora a sestričiek pracujúcich v ambulancii," hovorí riaditeľ nemocnice MUDr. Botka. 

Ambulancia vyšetruje predovšetkým pacientov s internými problémami, pacienti tu absolvujú kontrolné vyšetrenia po hospitalizácií, ale aj predoperačné vyšetrenia. V ambulancii ordinuje MUDr. Milan Detko, ktorý si za roky praxe vytvoril veľmi dobré referencie u svojich pacientov. Mesačne sa na tejto ambulancii urobí takmer 1000 vyšetrení. Pacienti sa môžu objednať priamo telefonicky na čísle 045/ 5201 297 alebo mailom na inta@nemzvolen.sk.

Späť