Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Nemocnica Zvolen vynovila nadštandardné izby na detskom oddelení

31.3.2016

Na novinku sa môžu tešiť najmenší pacienti Nemocnice Zvolen, člen skupiny AGEL, ktorá má od dnes, 31. marca 2016, vynovené nadštandardné izby na detskom oddelení. Detskí pacienti oddelenia získali vo vynovených priestoroch väčší komfort, veselšie, modernejšie a útulnejšie prostredie.

V rámci modernizácie 3 nadštandardných izieb, boli vymenené detské postieľky, postele pre dospelých, skrine, komody a stolíky. Izby sú zariadené detskou postieľkou, posteľou pre sprevádzajúcu osobu, farebným nábytkom a samozrejmosťou je aj možnosť Wi-fi pripojenia na internet. „Nové zariadenie nadštandardných detských izieb bolo nutnosťou, keďže mali len minimálne a staré zariadenie, nakúpili sme moderný, veselý nábytok a izby nanovo zariadili. Sú tak príjemnejšie pre pacientov ako aj ich rodičov“,  uviedol riaditeľ nemocnice MUDr. Jozef Botka s tým, že v najbližšom čase pribudnú na izby ešte nové televízory a chladničky.

Detské oddelenie má 17 lôžok, kde je momentálne hospitalizovaných 16 pacientov od batoliat po teenagerov do 18 rokov.  Naším mottom a dlhodobým cieľom je vybudovanie modernej nemocnice s kvalitnou zdravotnou starostlivosťou a empatickým prístupom, pričom príjemné prostredie pre pacientov je toho neoddeliteľnou súčasťou“, dodal riaditeľ nemocnice MUDr. Jozef Botka.

Späť