Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Pacienti nájdu gastroenterologickú ambulanciu na novom mieste

30.11.2018

Nemocnica Zvolen, člen skupiny AGEL, poskytla modernejšie priestory pre gastroenterologickú ambulanciu v záujme zlepšenia dostupnosti pre pacientov ako aj zvyšovania kvality úrovne poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Gastroenterologickú ambulanciu zvolenskej nemocnice nájdu pacienti od 26. novembra 2018 na novom mieste, na prízemí Detského pavilónu.

Okrem modernejších priestorov pracuje gastroenterologická ambulancia aj v rozšírenom rozsahu ordinačných hodín. Ambulancia je dostupná každý pracovný deň a jej činnosť je zameraná na diagnostiku a liečbu ochorení tráviaceho traktu, vrátane diagnostickej a terapeutickej endoskopie.

Ambulancia vykonáva dispenzárnu a konziliárnu činnosť v rozsahu koncepcie platnej pre odbor gastroenterológia. V prípade želania pacienta sú kolonoskopické vyšetrenia realizované v celkovej anestéze.

„Po presťahovaní máme hneď od prvého dňa pozitívne odozvy od pacientov k situovaniu ambulancie, ako z pohľadu dostupnosti, tak aj kvôli parkovaniu, pretože sme na prízemí a parkovisko máme hneď pri vstupe do budovy. Výhodou našej gastroenterologickej ambulancie sú najkratšie čakacie doby na vyšetrenia v regióne, ktoré sa pohybujú v horizonte dvoch až štyroch týždňov. Mnohí uvítajú aj možnosť vyšetrenia v analgosedácii, prípadne v celkovej anestéze“, poznamenala gastroenterologička, MUDr. Katarína Marcineková.

Nová gastroenterologická ambulancia sa nachádza na prízemí detského oddelenia. Na vyšetrenie sa môžu pacienti objednať telefonicky na čísle 045/5201 725. Viac informácií je dostupných na stránke www.nemocnicazvolen.sk

 

Späť