Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5201 111
045/5201 245
zvolen@careservices.sk

O nemocnici

Nemocnica Zvolen už funguje v bežnom režime aj v rámci ambulantnej starostlivosti

1.6.2020

V Nemocnici Zvolen, ktorá je členom skupiny AGEL, sa po obmedzeniach, vyplývajúcich z pandémie koronavírusu, vracia do normálu aj špecializovaná ambulantná starostlivosť. Pacienti, ktorým boli vyšetrenia odložené v rámci mimoriadnych opatrení, budú môcť svoje vyšetrenia absolvovať. Špecializovaní ambulantní lekári už naplno fungujú, nemocnica však upozorňuje, že na oddeleniach stále treba dodržiavať zvýšené preventívne hygienické opatrenia.

,,Z 26 našich špecializovaných ambulancií je aktuálne v prevádzke 25, a to vrátane dlhodobo najvyťaženejších a najžiadanejších ambulancií ako je interná, gynekologická, diabetologická  ambulancia, ambulancia chronickej bolesti, úrazová, ale aj všetky pediatrické. Pondelok, stredu a piatok ordinujú aj špecialisti v chirurgickej ambulancii, tu pripomínam pacientom, že od konca apríla je z dôvodu budovania nového urgentného príjmu presťahovaná do detského pavilónu,“ hovorí Ing. Ľudmila Veselá, poverená vedením Nemocnice Zvolen. Z dôvodu dlhodobej PN je zatiaľ zatvorená ambulancia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie. Anestéziologická ambulancia počas obdobia pandémie nefungovala vôbec, keďže predoperačné vyšetrenia sa realizovali len pre hospitalizovaných pacientov v akútnom stave. Dnes už funguje v plnom režime, bez akýchkoľvek obmedzení. EMG a EEG ambulancia nabieha na neobmedzený režim od júna a znovu budú objednávať pacientov, ktorým bol zrušený termín počas pandémie.

Nemocnicu Zvolen denne v rámci ambulancií navštívi cca 400 pacientov.

Späť